Jannies gæstebog:-)

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

04-11-2014

Preben Erik Bæklev

Flot Janni,dygtig pige!!!
Mit barnebarn

12-06-2013

Mette Schou Olsen ( Mor til Mille og Liva)

Kære Jannie.
Ja så er enden nået hvor hvor sidste barn flyver fra reden og vider til børnehaven..
Vi takker for de sidste 4½ år vi har kommet i dit hjem. Begge børn har været glade for at komme i dagpleje.. Det har været nogle godr år, altid været
frisk på at hjælpe hvis behovet har været der.
God vind frem over.

31-05-2013

Louise Olsen

Hej Jannie.
Tusind tak for de 2 1/2 år Emma har været hos dig samt de 4 mdr som Laura nåede at få med inden de skulle videre i systemet. Vi har været rigtig glade for at være hos dig, og du har altid været klar med en hjælpende hånd, hvis det brændte
på.
Vi kommer alle sammen til at savne dig!

Hjemmeside 11-06-2012

privat dagplej-Langeskov

Hejsa Jannie.
Flot hjemmeside
mhv.Sabina

31-08-2011

Theresa

Hej Jannie - Hvor er det dejlig at se du trives og hvor er det sejt det du gør ;) det varmer om hjertet at vide du vil gøre en stor forskel for børnene.
mange knus fra de gamle naboer i gestelev

Hjemmeside 28-02-2011

Lisbeth Kruse

Hej Jannie.
Tak for en dejlig formiddag hos dig og dine børn.Vores besøg fik mig i Ikea og købe en Rutsjebane. Det har medført en større omrokering i det ene legeværelse. Vores bord fra vuggestue er midlertidig sat væk til fordel for rutsjebanen. Glæder mig vildt til at se børnenes ansigter imorgen. Knus og jeg glæder mig til vi ses igen.

Hjemmeside 09-02-2011

Lisbeth Kruse

Jeg håber, vi kan finde ud af noget til glæde for "vores børn".Det vil være godt om vi kunne hjælpe hinanden, når vi ikke har pladser, er det rart at kunne henvise forældrene til anden dagplejer.Vi har jævnligt måtte afvise forældre og det er ikke rart.Dejlig hjemmeside du har. Du er velkommen til at kikke på vores. Vi er en dobbelt dagpleje. Vi snakkes ved og jeg glæder mig til det.

07-06-2010

Chalotte (mor til Anna)

Hej Jannie

Hvor er det en fin hjemmeside !!!! Den vil jeg se frem til at følge.... :-)

Hilsen
Chalotte

11-05-2010

Janne Stolberg Jensen

Tillykke med din nye kommende status og ikke mindst held og lykke med det private.